Euro houdt stand boven 1,385 dollar

Op de valutamarkten klampte de euro goed aan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3865 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,79%, of ruim anderhalf procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs weer lager, olieprijs herstelt

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1340 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd weer duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 102,50 dollar betaald of zowat een vol procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt stand boven 1,385 dollar Op de valutamarkten klampte de euro goed aan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3865 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,79%, of ruim anderhalf procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs weer lager, olieprijs herstelt Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1340 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd weer duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 102,50 dollar betaald of zowat een vol procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.