Euro stoot door boven 1,385 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3856 dollar betaald, of bijna een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,737%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs krabbelt eveneens overeind

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1350 dollar betaald, of driekwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd weer duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 102 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stoot door boven 1,385 dollar Op de valutamarkten maakte de euro een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3856 dollar betaald, of bijna een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,737%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs weer hoger, olieprijs krabbelt eveneens overeind Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1350 dollar betaald, of driekwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd weer duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 102 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.