Euro houdt stand rond 1,3550 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3546 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,86%, of ruim een procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs lager, olieprijs flink hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1236 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets meer dan 96 dollar betaald of bijna 2% meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand rond 1,3550 dollar Op de valutamarkten bleef de euro ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3546 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,86%, of ruim een procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs lager, olieprijs flink hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1236 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets meer dan 96 dollar betaald of bijna 2% meer dan de slotkoers van dinsdagavond.