Euro houdt stand boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten kon de euro ditmaal geen vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3316 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,84%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1685 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt stand boven 1,33 dollarOp de valutamarkten kon de euro ditmaal geen vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3316 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,84%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goud en olie goedkoperVoor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1685 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.