Het is met andere woorden voor de tweede keer in 15 jaar dat zo'n zeepbel zich in de technologiesector heeft gevormd. Ondanks de recente problemen met de momentum aandelen kan de zeepbel nog veel verder opgeblazen worden tot op een bepaald punt de ontploffing zal volgen.

De huidige zeepbel is volgens David Einhorn een echo van de vorige zeepbel. Het enige verschil met de internethype van de late jaren 90 is dat minder grote aandelen aan de overdrijvingsfase deelnemen en dat ook de beleggers zich niet zo makkelijk meer laten meeslepen. De kracht van de ontploffing zal er daarom niet minder om zijn.

Het is met andere woorden voor de tweede keer in 15 jaar dat zo'n zeepbel zich in de technologiesector heeft gevormd. Ondanks de recente problemen met de momentum aandelen kan de zeepbel nog veel verder opgeblazen worden tot op een bepaald punt de ontploffing zal volgen. De huidige zeepbel is volgens David Einhorn een echo van de vorige zeepbel. Het enige verschil met de internethype van de late jaren 90 is dat minder grote aandelen aan de overdrijvingsfase deelnemen en dat ook de beleggers zich niet zo makkelijk meer laten meeslepen. De kracht van de ontploffing zal er daarom niet minder om zijn.