Het seizoen werd gekenmerkt door opnieuw recordwinsten in de operationele winst per aandeel van de bedrijven die deel uitmaken van de S&P 500. Betere marges en de inkoop van eigen aandelen blijven belangrijke factoren die de winstgroei ondersteunden.

Maar het meest opvallend was de terugkeer van de omzetgroei, wat als een signaal van onderliggende sterkte mag beschouwd worden. Wanneer deze trend zich ook in het derde en het vierde kwartaal doorzet, kunnen de Amerikaanse bedrijfswinsten blijven stijgen.

Het seizoen werd gekenmerkt door opnieuw recordwinsten in de operationele winst per aandeel van de bedrijven die deel uitmaken van de S&P 500. Betere marges en de inkoop van eigen aandelen blijven belangrijke factoren die de winstgroei ondersteunden. Maar het meest opvallend was de terugkeer van de omzetgroei, wat als een signaal van onderliggende sterkte mag beschouwd worden. Wanneer deze trend zich ook in het derde en het vierde kwartaal doorzet, kunnen de Amerikaanse bedrijfswinsten blijven stijgen.