Euro sluit af boven 1,26 dollar

Op de valutamarkten ging de euro weer hoger, hoewel het technische beeld negatief blijft. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2601 dollar betaald, of een zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,594%, of een stijging met ruim driekwart procent tegenover de slotkoers van dinsdag.

Goud goedkoper, olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1695,90 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan gisterenavond.

Euro sluit af boven 1,26 dollar Op de valutamarkten ging de euro weer hoger, hoewel het technische beeld negatief blijft. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2601 dollar betaald, of een zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,594%, of een stijging met ruim driekwart procent tegenover de slotkoers van dinsdag. Goud goedkoper, olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond 1695,90 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan gisterenavond.