Op de andere Aziatische beurzen was het sentiment meestal minder goed, de MSCI Asia Pacific index moest een verlies van ruim een kwart procent bekennen.

Bij het slot van de handel stond de Nikkei een 10-tal punten of fracties van een procent boven het slotniveau van gisteren. De index werd afgevlagd rond 10.150 en kan zodoende nog steeds standhouden boven het niveau van 10.000.

Volgens Credit Suisse draait nog altijd alles om de vraag of de Chinese economie op een harde dan wel op een zachte landing afstevent. Het antwoord op die vraag hebben we nog altijd niet gekregen.

Op de andere Aziatische beurzen was het sentiment meestal minder goed, de MSCI Asia Pacific index moest een verlies van ruim een kwart procent bekennen. Bij het slot van de handel stond de Nikkei een 10-tal punten of fracties van een procent boven het slotniveau van gisteren. De index werd afgevlagd rond 10.150 en kan zodoende nog steeds standhouden boven het niveau van 10.000. Volgens Credit Suisse draait nog altijd alles om de vraag of de Chinese economie op een harde dan wel op een zachte landing afstevent. Het antwoord op die vraag hebben we nog altijd niet gekregen.