Volgens veel analisten biedt de huidige inzinking een nieuwe koopkans. De trend op de Amerikaanse beurzen is duidelijk stijgend en elke inzinking biedt naar hun mening een instapmogelijkheid. Een koersdoel van 16.000 punten lijkt volgens de meeste analisten haalbaar.

De vraag waar alles om draait, is wanneer de FED de inkoop van staatsobligaties zal stopzetten. Volgens FED-bestuurder Bullard is dat alleen mogelijk wanneer de inflatie zal aantrekken. Voorlopig is er nog geen enkel signaal dat op inflatiegevaar wijst.

Volgens veel analisten biedt de huidige inzinking een nieuwe koopkans. De trend op de Amerikaanse beurzen is duidelijk stijgend en elke inzinking biedt naar hun mening een instapmogelijkheid. Een koersdoel van 16.000 punten lijkt volgens de meeste analisten haalbaar. De vraag waar alles om draait, is wanneer de FED de inkoop van staatsobligaties zal stopzetten. Volgens FED-bestuurder Bullard is dat alleen mogelijk wanneer de inflatie zal aantrekken. Voorlopig is er nog geen enkel signaal dat op inflatiegevaar wijst.