Ook doen de groeimarkten die in het begin van het jaar onder druk stonden het weer beter. Maar het beste bewijs dat dit voorlopig geen totale "risk off" is, is dat Grieks overheidspapier gemakkelijk over de toonbank schuift.

Ondertussen schijnt de Nikkei nog steeds niet kunnen te stijgen zonder dat de yen verzwakt. En omdat de yen nu juist als een veilige haven wordt gezien en daarom stijgt, heeft de beurs van Japan het extra moeilijk.

De beurs van Tokio is overigens vanmorgen opnieuw lager gesloten, zij het dat de verliezen relatief beperkt zijn gebleven. De Nikkei sloot bijna een half procent lager, de Nikkei beperkte het verlies tot 0,10%. Ook de Europese beurzen zijn iets lager geopend.

Ook doen de groeimarkten die in het begin van het jaar onder druk stonden het weer beter. Maar het beste bewijs dat dit voorlopig geen totale "risk off" is, is dat Grieks overheidspapier gemakkelijk over de toonbank schuift. Ondertussen schijnt de Nikkei nog steeds niet kunnen te stijgen zonder dat de yen verzwakt. En omdat de yen nu juist als een veilige haven wordt gezien en daarom stijgt, heeft de beurs van Japan het extra moeilijk. De beurs van Tokio is overigens vanmorgen opnieuw lager gesloten, zij het dat de verliezen relatief beperkt zijn gebleven. De Nikkei sloot bijna een half procent lager, de Nikkei beperkte het verlies tot 0,10%. Ook de Europese beurzen zijn iets lager geopend.