Euro houdt nogmaals stand boven 1,32 dollar

Op de valutamarkten blijft de koers van de euro erg beweeglijk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3218 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,71%, of iets minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud probeert recht te krabbelen, olieprijs meldt status quo

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1658 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 91 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt nogmaals stand boven 1,32 dollar Op de valutamarkten blijft de koers van de euro erg beweeglijk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3218 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,71%, of iets minder dan het slotniveau van donderdag. Goud probeert recht te krabbelen, olieprijs meldt status quo Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1658 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 91 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.