Euro klimt weer tot boven 1,275 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer een duwtje in de rug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2774 dollar betaald, of ruim een kwart procent boven de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,579%, of fracties van een procent onder het slotveau van woensdag.

Goud en olie opnieuw weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1717,20 dollar betaald, of bijna 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd weer iets meer dan 85 dollar betaald, of ruim procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro klimt weer tot boven 1,275 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer een duwtje in de rug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2774 dollar betaald, of ruim een kwart procent boven de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,579%, of fracties van een procent onder het slotveau van woensdag. Goud en olie opnieuw weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond 1717,20 dollar betaald, of bijna 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd weer iets meer dan 85 dollar betaald, of ruim procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.