Euro houdt stand boven kaap van 1,385 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3860 dollar betaald, of een fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,766%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs weer iets hoger, olieprijs krijgt een nieuwe opdoffer

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1350 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds nogmaals fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 99,50 dollar betaald of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven kaap van 1,385 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3860 dollar betaald, of een fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,766%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs weer iets hoger, olieprijs krijgt een nieuwe opdoffer Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1350 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds nogmaals fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 99,50 dollar betaald of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van maandagavond.