Euro valt terug onder kaap van 1,35 dollar

Op de valutamarkten moest de euro terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3487 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,668%, of bijna 1% minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs fractioneel hoger, olieprijs moet plooien

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1245 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 97,50 dollar betaald of bijna een driekwart procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt terug onder kaap van 1,35 dollar Op de valutamarkten moest de euro terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3487 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,668%, of bijna 1% minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs fractioneel hoger, olieprijs moet plooien Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1245 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 97,50 dollar betaald of bijna een driekwart procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.