Euro houdt stand boven 1,375 dollar

Op de valutamarkten boekte de euro een kleine winst, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3765 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,843%, of ruim een procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs weer lager, olieprijs brokkelt wat af

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1230 dollar betaald, of ruim 1% minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd ook wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets meer dan 97 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,375 dollar Op de valutamarkten boekte de euro een kleine winst, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3765 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,843%, of ruim een procent minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs weer lager, olieprijs brokkelt wat af Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1230 dollar betaald, of ruim 1% minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd ook wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets meer dan 97 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.