Euro houdt stand boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten bewoog de euro per saldo weinig of niet, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3049 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,685%, of ruim één procent onder het slotniveau van woensdag.

Goud en olie hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1390 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 5 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 88,50 dollar betaald of zowat 2% meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,30 dollar Op de valutamarkten bewoog de euro per saldo weinig of niet, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3049 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,685%, of ruim één procent onder het slotniveau van woensdag. Goud en olie hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1390 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 5 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 88,50 dollar betaald of zowat 2% meer dan de slotkoers van woensdagavond.