Euro houdt nipt stand boven 1,29 dollar

Op de valutamarkten stond de koers van de euro weer enigszins onder druk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2902 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,932%, of zowat een kwart procent onder het slotniveau van woensdag.

Goud fractioneel duurder, olie weer goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1610 dollar betaald, wat neerkomt op een lichte stijging ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd dan weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 92,50 dollar betaald of meer dan een vol procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt nipt stand boven 1,29 dollar Op de valutamarkten stond de koers van de euro weer enigszins onder druk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2902 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,932%, of zowat een kwart procent onder het slotniveau van woensdag. Goud fractioneel duurder, olie weer goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1610 dollar betaald, wat neerkomt op een lichte stijging ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 92,50 dollar betaald of meer dan een vol procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.