Euro speelt haasje-over met niveau van 1,31 dollar

Op de valutamarkten blijft de koers van de euro zich zonder meer volatiel gedragen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3084 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,87%, of zowat anderhalf procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goud iets duurder, olieprijs maakt per saldo ongeveer pas op de plaats

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1658 dollar betaald, of ruim 10 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd fractioneel duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 93 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro speelt haasje-over met niveau van 1,31 dollar Op de valutamarkten blijft de koers van de euro zich zonder meer volatiel gedragen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3084 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,87%, of zowat anderhalf procent minder dan het slotniveau van maandag. Goud iets duurder, olieprijs maakt per saldo ongeveer pas op de plaats Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1658 dollar betaald, of ruim 10 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd fractioneel duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 93 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.