Vandaag werd bekendgemaakt dat de kapitaalbehoefte van de Sloveense banken kleiner is dan oorspronkelijk werd aagenomen. Voorlopig heeft het land dus geen externe hulp nodig en dat betekent dat de beleggers voorlopig niet hoeven te vrezen voor een opflakkering van de Europese schuldencrisis.

Volgens de Britse Kamer van Koophandel zal de Britse economie in de tweede helft van vorig jaar weer het pre-crisis niveau bereiken. Voor dit jaar wordt een groei van het BBP met 1,30 tot 1,40% verwacht, volgend jaar zou de groei in een range van 2,20 tot 2,70% bewegen.

Vandaag werd bekendgemaakt dat de kapitaalbehoefte van de Sloveense banken kleiner is dan oorspronkelijk werd aagenomen. Voorlopig heeft het land dus geen externe hulp nodig en dat betekent dat de beleggers voorlopig niet hoeven te vrezen voor een opflakkering van de Europese schuldencrisis. Volgens de Britse Kamer van Koophandel zal de Britse economie in de tweede helft van vorig jaar weer het pre-crisis niveau bereiken. Voor dit jaar wordt een groei van het BBP met 1,30 tot 1,40% verwacht, volgend jaar zou de groei in een range van 2,20 tot 2,70% bewegen.