De Syrische president Assad blijft krampachtig ontkennen iets te maken te hebben met de aanvallen met gifgas. Die zouden volgens de Syrische regering het werk zij van de rebellen. Assad verklaarde overigens zich te zullen verzetten tegen elke aanval op zijn grondgebied.

Het wijken van de onrust blijkt ook uit de prijsevolutie op de grondstoffenmarkten waar zowel olie als goud opnieuw goedkoper werden. Voor een troy ounce goud moet nu nog maar iets meer dan 1400 dollar worden betaald. De prijs voor een vat crude is teruggevallen tot onder 110 dollar.

De Syrische president Assad blijft krampachtig ontkennen iets te maken te hebben met de aanvallen met gifgas. Die zouden volgens de Syrische regering het werk zij van de rebellen. Assad verklaarde overigens zich te zullen verzetten tegen elke aanval op zijn grondgebied. Het wijken van de onrust blijkt ook uit de prijsevolutie op de grondstoffenmarkten waar zowel olie als goud opnieuw goedkoper werden. Voor een troy ounce goud moet nu nog maar iets meer dan 1400 dollar worden betaald. De prijs voor een vat crude is teruggevallen tot onder 110 dollar.