Euro raakt niet voorbij kaap van 1,32 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3195 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,387%, of bijna driekwart procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs lager, olieprijs brokkelt verder af

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1277 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd weer eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro raakt niet voorbij kaap van 1,32 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3195 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,387%, of bijna driekwart procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs lager, olieprijs brokkelt verder af Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1277 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd weer eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.