Euro valt terug richting 1,33 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat onderuit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3319 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,405%, of driekwart procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs lager, olieprijs krijgt klappen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1296 dollar betaald, of een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93 dollar betaald of bijna een vol procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro valt terug richting 1,33 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat onderuit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3319 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,405%, of driekwart procent meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs lager, olieprijs krijgt klappen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1296 dollar betaald, of een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93 dollar betaald of bijna een vol procent minder dan de slotkoers van maandagavond.