Euro raakt nog steeds niet voorbij kaap van 1,34 dollar

Op de valutamarkten maakte de koers van de euro per saldo pas op de plaats, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3367 dollar betaald, of fracties van kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,40%, of een half procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs stabiel, olieprijs lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1315 dollar betaald, of fracties van een procent mnider dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd dan weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ruim 97,50 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro raakt nog steeds niet voorbij kaap van 1,34 dollar Op de valutamarkten maakte de koers van de euro per saldo pas op de plaats, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3367 dollar betaald, of fracties van kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,40%, of een half procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs stabiel, olieprijs lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1315 dollar betaald, of fracties van een procent mnider dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ruim 97,50 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.