Euro houdt nog altijd stand boven 1,38 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3811 dollar betaald, of ruim een fractie van procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,695%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs opnieuw lager, olieprijs iets hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1296 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt nog altijd stand boven 1,38 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3811 dollar betaald, of ruim een fractie van procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,695%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs opnieuw lager, olieprijs iets hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1296 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van maandagavond.