Euro houdt nog altijd stand boven 1,38 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3805 dollar betaald, of fracties van procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,726%, of bijna een kwart procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs licht, ook olieprijs maakt slippertje

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1285 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101,75 dollar betaald of bijna 2% minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt nog altijd stand boven 1,38 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3805 dollar betaald, of fracties van procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,726%, of bijna een kwart procent meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs licht, ook olieprijs maakt slippertje Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1285 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101,75 dollar betaald of bijna 2% minder dan de slotkoers van maandagavond.