Euro houdt stand boven 1,375 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes vooruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3773 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,723%, of bijna een half procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs weer lager, olieprijs geeft lichtjes terrein prijs

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1284 dollar betaald, of driekwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 101,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,375 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes vooruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3773 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,723%, of bijna een half procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs weer lager, olieprijs geeft lichtjes terrein prijs Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1284 dollar betaald, of driekwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 101,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.