Euro valt verder terug onder 1,38 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes achteruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3779 dollar betaald, of bijna een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,775%, of fracties van een half procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs lager, olieprijs eveneens lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1330 dollar betaald, of bijna een vol procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 98,50 dollar betaald of ruim een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro valt verder terug onder 1,38 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes achteruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3779 dollar betaald, of bijna een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,775%, of fracties van een half procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs lager, olieprijs eveneens lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1330 dollar betaald, of bijna een vol procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 98,50 dollar betaald of ruim een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.