Euro weer opnieuw boven 1,345 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw weer wat meer ademruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3475 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,72%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud min of meer stabiel, olieprijs weer hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1275 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93,50 dollar betaald of bijna een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro weer opnieuw boven 1,345 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw weer wat meer ademruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3475 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,72%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud min of meer stabiel, olieprijs weer hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1275 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93,50 dollar betaald of bijna een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.