Euro houdt stand boven 1,38 dollar

Op de valutamarkten gaat de koers van de euro alsmaar hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3806 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,503%, of bijna driekwart procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs iets lager, olieprijs iets hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1346 dollar betaald, of ruim 3 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt stand boven 1,38 dollar Op de valutamarkten gaat de koers van de euro alsmaar hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3806 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,503%, of bijna driekwart procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs iets lager, olieprijs iets hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1346 dollar betaald, of ruim 3 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.