Euro houdt stand boven 1,3350 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro fractioneel hoager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3356 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,853%, of bijna een vol procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs raakt niet van de grond, olie weer fors goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of 8 dollar minder het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd daarentegen flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 105,50 dollar betaald of ruim 1% minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,3350 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro fractioneel hoager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3356 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,853%, of bijna een vol procent minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs raakt niet van de grond, olie weer fors goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of 8 dollar minder het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd daarentegen flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 105,50 dollar betaald of ruim 1% minder dan de slotkoers van maandagavond.