Euro houdt goed stand

Op de valutamarkten ging de euro per saldo opnieuw iets hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3378 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,82%, of bijna drie procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs stijgt opnieuw flink, olie iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1400 dollar betaald, of ruim 25 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 105 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt goed stand Op de valutamarkten ging de euro per saldo opnieuw iets hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3378 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,82%, of bijna drie procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs stijgt opnieuw flink, olie iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1400 dollar betaald, of ruim 25 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 105 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.