Euro moet wat gas terugnemen

Op de valutamarkten moest de euro wat gas terugnemen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3105 dollar betaald, of minder dan een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,543%, of ruim anderhalf procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud iets duurder, olieprijs fors hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1282 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd flink duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 108 dollar betaald of anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro moet wat gas terugnemen Op de valutamarkten moest de euro wat gas terugnemen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3105 dollar betaald, of minder dan een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,543%, of ruim anderhalf procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goud iets duurder, olieprijs fors hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1282 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd flink duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 108 dollar betaald of anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.