Euro moet wat gas terugnemen

Op de valutamarkten moest de euro wat gas terugnemen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3067 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,601%, of ruim één procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goud licht duurder, olie fors duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1280 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd dan weer fors duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 106 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro moet wat gas terugnemen Op de valutamarkten moest de euro wat gas terugnemen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3067 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,601%, of ruim één procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goud licht duurder, olie fors duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1280 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer fors duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 106 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.