Euro rukt verder op richting 1,34 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3363 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,171%, of ruim 2% meer het slotniveau van vrijdag.

Goud goedkoper, olie stabiel

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1385 dollar betaald, of enkee dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer stabiel noteren, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro rukt verder op richting 1,34 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3363 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,171%, of ruim 2% meer het slotniveau van vrijdag. Goud goedkoper, olie stabiel Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1385 dollar betaald, of enkee dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer stabiel noteren, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.