Euro stoot door boven 1,32 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw fors hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3270 dollar betaald, of ruim een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,075%, of ongeveer een procent minder als het slotniveau van woensdag.

Goud en olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1410 dollar betaald, of bijna 15 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens weer duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 95 dollar betaald of een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stoot door boven 1,32 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw fors hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3270 dollar betaald, of ruim een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,075%, of ongeveer een procent minder als het slotniveau van woensdag. Goud en olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1410 dollar betaald, of bijna 15 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens weer duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 95 dollar betaald of een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.