Euro probeert door te stoten boven 1,31 dollar

Op de valutamarkten ging de euro per saldo weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,31 dollar betaald, of een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,668%, of ruim een kwart procent boven het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1470 dollar betaald, of ruim 15 dollar meer als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94 dollar betaald of ruim 1% meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro probeert door te stoten boven 1,31 dollar Op de valutamarkten ging de euro per saldo weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,31 dollar betaald, of een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,668%, of ruim een kwart procent boven het slotniveau van vrijdag. Goud en olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1470 dollar betaald, of ruim 15 dollar meer als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94 dollar betaald of ruim 1% meer dan de slotkoers van vrijdagavond.