Euro stoot door richting 1,31 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro weer een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3084 dollar betaald, of een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,747%, of bijna 1% meer dan het slotniveau van maandag.

Goud en olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1585 dollar betaald, of bijna 12 dollar meer als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro stoot door richting 1,31 dollar Op de valutamarkten maakte de euro weer een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3084 dollar betaald, of een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,747%, of bijna 1% meer dan het slotniveau van maandag. Goud en olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1585 dollar betaald, of bijna 12 dollar meer als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.