Euro rukt op richting 1,30 euro

Op de valutamarkten viel het herstel van de euro opnieuw op, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2987 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,915%, of bijna een procent minder als het slotniveau van donderdag.

Goud goedkoper, olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1607 dollar betaald, of ruim 6 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 94 dollar betaald of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro rukt op richting 1,30 euro Op de valutamarkten viel het herstel van de euro opnieuw op, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2987 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,915%, of bijna een procent minder als het slotniveau van donderdag. Goud goedkoper, olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1607 dollar betaald, of ruim 6 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 94 dollar betaald of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.