Op de valutamarkten heeft de koers van de euro zich in de loop van de sessie eens te meer herpakt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3054 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,894%, of bijna een procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goud en olie weer iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1575 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 91 dollar betaald of ruim een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Op de valutamarkten heeft de koers van de euro zich in de loop van de sessie eens te meer herpakt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3054 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,894%, of bijna een procent meer dan het slotniveau van maandag. Goud en olie weer iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1575 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 91 dollar betaald of ruim een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.