Euro houdt stand boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro min of meer ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3319 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,83%, of iets minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie weer goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1685 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95,50 dollar betaald of ruim een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand boven 1,33 dollar Op de valutamarkten bleef de euro min of meer ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3319 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,83%, of iets minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud en olie weer goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1685 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95,50 dollar betaald of ruim een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.