Euro stoot weer door boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten kon de euro opnieuw een vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3379 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,88%, of bijna 3% meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud en olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1690 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of ruim één procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stoot weer door boven 1,33 dollarOp de valutamarkten kon de euro opnieuw een vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3379 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,88%, of bijna 3% meer dan het slotniveau van woensdag. Goud en olie duurderVoor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1690 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of ruim één procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.