Euro klampt aan rond 1,3050 dollar

Op de valutamarkten ging de euro per saldo opnieuw licht hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3064 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,698%, of zowat een kwart procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1425 dollar betaald, of ruim 25 dollar meer als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 88,50 dollar betaald of een halve procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro klampt aan rond 1,3050 dollar Op de valutamarkten ging de euro per saldo opnieuw licht hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3064 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,698%, of zowat een kwart procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goud en olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1425 dollar betaald, of ruim 25 dollar meer als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 88,50 dollar betaald of een halve procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.