Euro blijft flirten met kaap van 1,28 dollar

Op de valutamarkten kon de euro zich niet echt herpakken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2815 dollar betaald, of ongeveer een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,861%, of ruim een procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goud fors goedkoper, olie houdt beter stand

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1595 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97 dollar betaald of minder dan een kwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro blijft flirten met kaap van 1,28 dollar Op de valutamarkten kon de euro zich niet echt herpakken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2815 dollar betaald, of ongeveer een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,861%, of ruim een procent meer dan het slotniveau van maandag. Goud fors goedkoper, olie houdt beter stand Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1595 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97 dollar betaald of minder dan een kwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.