Euro klampt nog steeds aan boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten ging de euro per saldo wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3002 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,711%, of driekwart van een procent boven het slotniveau van woensdag.

Goud en olie fors duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1465 dollar betaald, of bijna 40 dollar meer als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens fors duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93 dollar betaald of bijna 2% meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro klampt nog steeds aan boven 1,30 dollar Op de valutamarkten ging de euro per saldo wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3002 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,711%, of driekwart van een procent boven het slotniveau van woensdag. Goud en olie fors duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1465 dollar betaald, of bijna 40 dollar meer als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens fors duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93 dollar betaald of bijna 2% meer dan de slotkoers van woensdagavond.