Euro zet opmars boven 1,35 dollar verder

Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw lichte bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3576 dollar betaald, of fracties van procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,736%, of ruim anderhalf procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goud opnieuw iets goedkoper, olieprijs glijdt uit

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1240 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92 dollar betaald of ruim andehralf procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro zet opmars boven 1,35 dollar verder Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw lichte bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3576 dollar betaald, of fracties van procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,736%, of ruim anderhalf procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goud opnieuw iets goedkoper, olieprijs glijdt uit Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1240 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92 dollar betaald of ruim andehralf procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.