Ondanks de fors winsten die de beurzen deze week realiseerden, waarschuwden verschillende analisten dat de bewegingen in de komende weken zeer volatiel kunnen blijven.

Volgende week maken grote banken als JP Morgan Chase & Co, Citigroup Inc. en Bank of America Corp. de kwartaalcijfers bekend.

Beter dan verwachte resultaten bij de banken waren een belangrijke factor achter de stijging van de afgelopen maanden.

Sinds maart is de S&P 500 index met 57,50% gestegen. Goede resultaten zitten al deels in de koersen verrekend. De beleggers gaan nu de bevestiging zoeken dat de economie inderdaad aan het groeien is.

Ondanks de fors winsten die de beurzen deze week realiseerden, waarschuwden verschillende analisten dat de bewegingen in de komende weken zeer volatiel kunnen blijven. Volgende week maken grote banken als JP Morgan Chase & Co, Citigroup Inc. en Bank of America Corp. de kwartaalcijfers bekend. Beter dan verwachte resultaten bij de banken waren een belangrijke factor achter de stijging van de afgelopen maanden. Sinds maart is de S&P 500 index met 57,50% gestegen. Goede resultaten zitten al deels in de koersen verrekend. De beleggers gaan nu de bevestiging zoeken dat de economie inderdaad aan het groeien is.