In Europa kwamen we deze week pas op volle snelheid

Vandaag staan onder andere de cijfers van Aetna, Cabot Industries, Bristol-Myers Squibb, Altria, Ball Corporation, American Greetings, Dow Chemical, PepsiCo, Kellogg, Imperial Oil, Whirlpool, Gilead Sciences, Colgate-Palmolive, Occidental Petroleum en Amazon.com in onze agenda vermeldt.

Ook in China is het nogmaals een vrij drukke dag wat bedrijfsresultaten betreft, hoewel de rapportering van de Chinese stilaan over het hoogtepunt heen raakt.

In Europa is de cijferstroom nu eindelijk op topsnelheid, met vandaag de cijfers van AlcatelLucent, Volkswagen, Santander, Deutsche Bank, Sabadell, Bayer, Pernod Ricard, Randstad, Dassault Systemes, Royal Dutch Shell, VEB, Deutsche Börse en Unilever.

Vandaag is zonder enige discussie de topdag van de week, met onder onder andere in eigen land de resultaten van Mobistar, Exmar en UCB. Ook volgende week komen nog heel wat Brusselse bedrijven rapporteren.

In de Verenigde Staten is het beeld al min of meer duidelijk, in de meeste gevallen vallen de bedrijfsresultaten wel mee. Deze week komen er nog heel wat industriële bedrijven rapporteren en het zal van de kwaliteit van die cijfers afhangen of Wall Street hogere koersen zal aankunnen. In Europa is het nog wat vroeg om al een duidelijk beeld van het resultatenseizoen te krijgen.

In Europa kwamen we deze week pas op volle snelheid Vandaag staan onder andere de cijfers van Aetna, Cabot Industries, Bristol-Myers Squibb, Altria, Ball Corporation, American Greetings, Dow Chemical, PepsiCo, Kellogg, Imperial Oil, Whirlpool, Gilead Sciences, Colgate-Palmolive, Occidental Petroleum en Amazon.com in onze agenda vermeldt. Ook in China is het nogmaals een vrij drukke dag wat bedrijfsresultaten betreft, hoewel de rapportering van de Chinese stilaan over het hoogtepunt heen raakt. In Europa is de cijferstroom nu eindelijk op topsnelheid, met vandaag de cijfers van AlcatelLucent, Volkswagen, Santander, Deutsche Bank, Sabadell, Bayer, Pernod Ricard, Randstad, Dassault Systemes, Royal Dutch Shell, VEB, Deutsche Börse en Unilever. Vandaag is zonder enige discussie de topdag van de week, met onder onder andere in eigen land de resultaten van Mobistar, Exmar en UCB. Ook volgende week komen nog heel wat Brusselse bedrijven rapporteren. In de Verenigde Staten is het beeld al min of meer duidelijk, in de meeste gevallen vallen de bedrijfsresultaten wel mee. Deze week komen er nog heel wat industriële bedrijven rapporteren en het zal van de kwaliteit van die cijfers afhangen of Wall Street hogere koersen zal aankunnen. In Europa is het nog wat vroeg om al een duidelijk beeld van het resultatenseizoen te krijgen.