Dat betekent echter niet dat het doodstil wordt, in de komende dagen en weken gaan nog heel wat kleinere bedrijven komen rapportern.

Voor vandaag vermelden we de cijfers van Barnes & Noble, Chesapeake Energy en Brocade. Met Dell en Wal-Mart rapporteren toch ook nog twee grote namen.

In Europa hadden we vorige week al enkele topdagen wat bedrijfsresultaten betreft. Deze week komen er nog veel bedrijven rapporteren, maar vandaag blijft het toch relatief rustig. We vermelden wel de cijfers van CSM, TNT Express en Travis Perkins.

Dat betekent echter niet dat het doodstil wordt, in de komende dagen en weken gaan nog heel wat kleinere bedrijven komen rapportern. Voor vandaag vermelden we de cijfers van Barnes & Noble, Chesapeake Energy en Brocade. Met Dell en Wal-Mart rapporteren toch ook nog twee grote namen. In Europa hadden we vorige week al enkele topdagen wat bedrijfsresultaten betreft. Deze week komen er nog veel bedrijven rapporteren, maar vandaag blijft het toch relatief rustig. We vermelden wel de cijfers van CSM, TNT Express en Travis Perkins.