Gisteren maakten Citigroup en Bank of America tegenvallende resultaten bekend, terwijl na het sluiten van de beurs in de Verenigde Staten ook Intel en American Express niet bepaald een schouderklopje kregen voor de resultaten die ze kwamen voor te leggen.

Hoewel het vrijdag is, is het ook vandaag een drukke dag met de cijfers van onder andere General Electric, Morgan Stanley, Schlumberger, State Street,SunTrust Banks, McMoran Exploration, Parker Hannifin, Johnson Controls en Rockwell Collins. Uiteraard zal er vooral worden uitgekeken naar de resultaten van General Electric.

Gisteren maakten Citigroup en Bank of America tegenvallende resultaten bekend, terwijl na het sluiten van de beurs in de Verenigde Staten ook Intel en American Express niet bepaald een schouderklopje kregen voor de resultaten die ze kwamen voor te leggen. Hoewel het vrijdag is, is het ook vandaag een drukke dag met de cijfers van onder andere General Electric, Morgan Stanley, Schlumberger, State Street,SunTrust Banks, McMoran Exploration, Parker Hannifin, Johnson Controls en Rockwell Collins. Uiteraard zal er vooral worden uitgekeken naar de resultaten van General Electric.