Vooral in de eerste en de laatste dagen van de maand was er veel vraag naar American Eagles. Bij het begin van de maand was er nog enige onzekerheid over de herverkiezing van president Obama, op het einde van de maand sloeg de onzekerheid over de 'fiscal cliff' toe.

In totaal werd voor 131.000 troy ounces aan gouden munten verkocht, of driemaal de hoeveelheid die tijdens dezelfde periode van vorig jaar een koper vond. In oktober werden maar 59.000 American Eagles verkocht, tegenover 50.000 de maand voordien.

Vooral in de eerste en de laatste dagen van de maand was er veel vraag naar American Eagles. Bij het begin van de maand was er nog enige onzekerheid over de herverkiezing van president Obama, op het einde van de maand sloeg de onzekerheid over de 'fiscal cliff' toe. In totaal werd voor 131.000 troy ounces aan gouden munten verkocht, of driemaal de hoeveelheid die tijdens dezelfde periode van vorig jaar een koper vond. In oktober werden maar 59.000 American Eagles verkocht, tegenover 50.000 de maand voordien.